Алдинор
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Приказният замък

ИндексИндекс  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Анджи,Дора и Кейти

Go down 
4 posters
АвторСъобщение
Angel de la more
ANIME FEN
Angel de la more

Female
Брой мнения : 702
Местожителство : aldinor castle
Длъжност : Журналист
Registration date : 27.08.2007

Герой
Информация:

Анджи,Дора и Кейти Empty
ПисанеЗаглавие: Анджи,Дора и Кейти   Анджи,Дора и Кейти I_icon_minitimeНед Фев 17, 2008 2:22 pm

Анджи,Дора и Кейти решиха да се поразходят.Трите момичета вървяха бързо и си говореха нещо.Неусетно краката им ги бяха отвели в тъмната гора.Анджи каза:
-Е,ето я тъмната гора,кой идва с мен?
Дора и Кейти веднага тръгнаха с Анджи.Бяха почти сигурни,че ако им се случи нещо,Анджи ще им помогне.Все пак бе идвала многоо повече пъти от тях тук.Трите дилиджънтхауски вървяха задружно и си пееха.Но изведнъж Дора им даде знак да замълчат и каза:
-Чух те ли това?
-Кое?-отговориха двете момичета объркани.
Тогава......
Върнете се в началото Go down
http://hogwartspotter.forumi.bg/
Нимфадора Тонкс
Фотограф, Дилиджънтхаус
Нимфадора Тонкс

Female
Брой мнения : 85
Местожителство : Млечният път,Слънчевата система,Земята,България,Русе
Дом : Дилиджънтхаус
Галеони : 412 галеона
Длъжност : Все още няма?!
Registration date : 24.01.2008

Герой
Информация:

Анджи,Дора и Кейти Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Анджи,Дора и Кейти   Анджи,Дора и Кейти I_icon_minitimeНед Фев 17, 2008 2:44 pm

Тогава Дора каза:
-Момичета,не знам за вас,но аз усещам студен полъх и като че ли щастието се изпарява.Все едно тук гъмжи от димен.....
-Не,не е възможно!Би трябвало територията на замъка да е защитена.Няма как да са проникнали-веднага Кейти почна да убеждава Дора.
-Наистина не би трябвало да има диментори около замъка,но това не е напълно невъзможно-каза Анджи.
-Анджи,Кейти май е време да видим какво сме научили от Защита срещу Черните Изкуства и членстовото ни в Синият Дракон.-каза Дора.
Трите момичета извадиха магическите си пръчки,и трите казаха в хор "Лумос",и продължиха напред.Но тогава пред тях изникна.......

П.П.:Според мен се получава добре РП-то. ^_^
Angel de la more
ANIME FEN
Angel de la more

Female

Герой
Информация:

Анджи,Дора и Кейти Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Анджи,Дора и Кейти   Анджи,Дора и Кейти I_icon_minitimeНед Фев 17, 2008 3:17 pm

.....около 100 диментори.Започнаха да се приближават много бързо.Анджи кимна към двете си съученички и трите едновременно казаХА:
-Експекто патронум -но не се случи нищо
-Хайде и трите заедно-викна Анджи
-Експектро Патронум и от пръчките на трите излезнаха покровителите им
От пръчката на Анджи излезе видра.......
П.П.Пишете сега вие,че не ви знам покровителите
Нимфадора Тонкс
Фотограф, Дилиджънтхаус
Нимфадора Тонкс

Female

Герой
Информация:

Анджи,Дора и Кейти Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Анджи,Дора и Кейти   Анджи,Дора и Кейти I_icon_minitimeНед Фев 17, 2008 7:08 pm

От пръчката на Нимфадора излезе русалка и повечето диментори се махнаха.Покровителят на Кейти.....
Кейти
Дилиджънтхаус
Кейти

Female
Брой мнения : 63
Длъжност : Ученик
Registration date : 01.02.2008

Герой
Информация:

Анджи,Дора и Кейти Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Анджи,Дора и Кейти   Анджи,Дора и Кейти I_icon_minitimeПон Фев 18, 2008 7:27 pm

излезе бавно от пръчката й.Беше еднорог,чиято грива се развяваше.Повечето диментори изчезнаха,но останалата част ги бе наобиколила.Чу се писък.....
Гост
Гост

Анджи,Дора и Кейти Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Анджи,Дора и Кейти   Анджи,Дора и Кейти I_icon_minitimeПон Фев 18, 2008 9:54 pm

Трите момичета се обърнаха и се заогледаха. Гората бе много мрачна и само патронусите им осветяваха терена. Дърветата бяха с много гъсти корони, които не позволяваха на снега да проникне навътре.
- Дора, ти ли беше ? - попита Анджи
- Не - тихо отговори тя. Кейти също поклати глава. - Мисля, че беше от там. - Момичето посочи с пръст.
- Да видим кой е! Сигурно някой е в беда! - каза Анджи. Кейти все още
бе съсредоточена върху патронуса си, който ги предпазваше от
дименторите.
Към тях се затича едно момиче със златно-зелена коса, която бе оформена
в много красива прическа. Имаше остри уши и носеше жълт шал с черни
ивици. Момичето се блъсна в тях.
- Както навлязох в гората, - започна запъхтяно тя - ме нападнаха тези същества и никаква магия не можеше да ги спре! Моля ви се! Позволете да тръгна с вас! - довърши момичето и умоляващо ги погледна като забеляза, че те имаха същите шалове като нея.
Angel de la more
ANIME FEN
Angel de la more

Female

Герой
Информация:

Анджи,Дора и Кейти Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Анджи,Дора и Кейти   Анджи,Дора и Кейти I_icon_minitimeВто Фев 19, 2008 10:49 am

-Няма проблем,оставаш с нас.Само измагьосай патронус.-каза Анджи
Момичето поклати глава и измагьоса патроноса си.След малко от дименторите нямаше и следа.
-Добре ли сте всички- попита загрижено Кейти
-Да-отвърнаха другите момичета в един глас
-Виждам,че си от Дилиджънтхаус,но несме се среща ли в чосовете.-каза Дора
-Кой курс си попита Анджи.
-Аз съм Джули,от 6 курс съм и както разбрахте съм от вашия дом.
Анджи се зарадва,имаше нейна съученичка в нейния курс.Това беше добре.
-Аз също съм 6 курс,а Кейти и Дора са четвърти курс.
-Хайде да продължим-извика Джули
-С удоволствие -казаха трите момичета и тръгнаха.
Изведнъж......
Гост
Гост

Анджи,Дора и Кейти Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Анджи,Дора и Кейти   Анджи,Дора и Кейти I_icon_minitimeВто Фев 19, 2008 5:44 pm

От трън та на глог...

Изведнъж Джули каза:
- Аз си мислех, че училището се охранява. Защо има тук диментори ?! Та гората нали е на територията на училището ! - учудено каза момичето след това млъкна. - територията на училището... - повтори тя тихо. - Не вярвам да сте толкова навътре, че сме излязли от територията на Алдинор, нали ? - попита разтревожено ученичката като погледна спътничките си. Тя все още държеше патронуса си (лъвица). Той осветяваше пътя на останалите, макар на Джули той да не бе нужен. Тя виждаше достатъчно добре в тъмнината на гората, защото бе Елф.

ПП.
Angel de la more, използвай повече прилагателни и вмъквай повече описания в РП-то, а не само случки Wink
Нимфадора Тонкс
Фотограф, Дилиджънтхаус
Нимфадора Тонкс

Female

Герой
Информация:

Анджи,Дора и Кейти Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Анджи,Дора и Кейти   Анджи,Дора и Кейти I_icon_minitimeНед Фев 24, 2008 8:33 pm

Изведнъж момичетата видяха нещо.Това което видяха беше..... върколак.Момичетата застинаха и Нимфадора каза:
-Анджи,Джули владеете ли Хомоморфната магия ,защото в този момент май само тя ще може да ни измъкне.
Гост
Гост

Анджи,Дора и Кейти Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Анджи,Дора и Кейти   Анджи,Дора и Кейти I_icon_minitimeПет Фев 29, 2008 12:18 am

- Ъъъ... каква магия ? - Джули въпросително погледна Анджи.
Нимфадора Тонкс
Фотограф, Дилиджънтхаус
Нимфадора Тонкс

Female

Герой
Информация:

Анджи,Дора и Кейти Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Анджи,Дора и Кейти   Анджи,Дора и Кейти I_icon_minitimeПет Фев 29, 2008 9:52 am

Elf_QueeN написа:
- Ъъъ... каква магия ? - Джули въпросително погледна Анджи.
Нимфадора отговори вместо Анджи:
-Попринцип няма магия която да те защити от върколака,но Хомоморфната магия превръща върколака в човек.Не е от голяма полза,но в този момент може да свърши работа.Оф сега пък се появи един гриндилоу.Релашио!-викна Дора и в този момент гриндилоуа изчезна.
-Браво,Дора!-каза Кейти.-Но какво ще правим с този върколак?

Едит: забравих да уточня,че в тази част на гората има блато
Гост
Гост

Анджи,Дора и Кейти Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Анджи,Дора и Кейти   Анджи,Дора и Кейти I_icon_minitimeПет Фев 29, 2008 11:50 pm

Ми разбира се, че си забравила. Ти никакви описания не пишеш. Laughing И това гриндилоу беше напълни излишно честно казано... а.

Отекна силен вой. Джули обърна глава и видя върколака на една скала. Силуета му бе тъмен на фона на луната. Той не ги виждаше, но момичето знаеше, че сега ще се обърне и ще ги види.
- Залягайте ! - извика колкото се може по-тихо Джули колкото да я чуят само приятелките й. - Не можем да стоим ей така и да го зяпаме. Ще ни види. Трябва да измислим какво да правим - шепнешком каза Джули. - Няма какво да се мешаме и да го превръщаме в човек. Аз предлагам най-хубавия способ за спасение... - да се КРИЕМ и да БЯГАМЕ ! - после се случиха няколко неща едновременно. Нещо сграбчи Джули за крака, тя изпищя. Върколака я чу и през тъмните храсти и пътища той затича към тя. Анджи, Дора и Кейти се отитваха да помогнат и да изтръгнат крака на Джули от нещото, докато Дора извади магическата си пръчка, направи я към черната сянка хванала крака и запрати някакво заклинание, благодарение на което Джули успя да се изправи. Върколака се спускаше по отвесния хълм към тях. Джули едва успя да благодари на Дора, че я измъкна и трите момичета се затичаха обратно, а върколака бе по петите им. Момичетата нямаше да издържат дълго да тичат. Само Джули бе най-пъргава от всички и като, че ли летеше между тревата и дърветата, обаче тя нарочно тичаше на нивото на останалите за да не ги остави.

ПП. Аааа, и само ако някой напише, че тъкмо като сме се измъкнали ни нападна нещо другоо, то незнам какво.
Laughing Бъдете реалисти. Невъзможно е да се струпват толкова много неприятности. Нека продължим сега с диалог (като не забравяме за описания на происходящото около нас) и чак после може друго изпитание... е глей са. Диментори, а после веднага имаше писък, но успях да го оправя, че идвам аз. После следващия кажи речи 20-секундов пост (ми да речем, че този диалог отнема толкова) завършва с "изведнъж"... айде малко нищо да не става. Laughing Ние дори не се познаваме. Laughing (и глейте са ме намразете заради забележките ми, но това честно казано не е РП...)
Angel de la more
ANIME FEN
Angel de la more

Female

Герой
Информация:

Анджи,Дора и Кейти Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Анджи,Дора и Кейти   Анджи,Дора и Кейти I_icon_minitimeПет Мар 07, 2008 6:30 pm

Анджи вече се уморяваше,когато реши видя пред себе си много дървета.Реши,че вече е време да се избяга от този върколаг.Писнало и беше да бяга.Наближаваха дърветата и Анджи пошушна набързо плана съм към другите момичете.Те се съгласиха веднага и бяха готови да действат.Само след няколко минути момичетата вече се бяха качили на клоните на едно дърво,а самия върколаг не ги бе усетил и бе избягал надалеч.Тогава Тонкс каза:
-Гениален план Анджи,радвам се ,че се сети навреме.
Анджи прие думите на Тонкс с усмивка и след това се сети,че не знаеше нищо за Джули.
-Хей,Джули,защо не ни разкажеш нещо за себе си.Как се появи в гората?
Кейти
Дилиджънтхаус
Кейти

Female

Герой
Информация:

Анджи,Дора и Кейти Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Анджи,Дора и Кейти   Анджи,Дора и Кейти I_icon_minitimeЧет Мар 13, 2008 10:10 pm

-Да,разкажи. - рече Кейти и се премести на друг клон.Но,не прецени,защото беше твърде малък,за да я удържи.Той изпука и заедно с Кейти се понесе надолу.Бяха се качили нависоко.
-КЕЙТИИИИИ! - изкрещя някой от дървото.Момичетата извадиха пръчките си,но в този момент видяха русокосото момиче да се връща при тях.
-Олеле,така се уплашихме!Добре ли си? - разтреперано попита Тонкс.
-О,да,всичко е наред,клонът бе прекалено тънък.И насмалко да забравя,че мога да летя. Laughing
-В безопасност сме на дървото.Но,внимавайте да не се случи отново.Опасно си е. - бяха думите на Анджи.
-Да,трябва доста да внимаваме.Та да се върнем на темата.Как се озова тук,Джули?

[абе не знам дали е добре,гледах да се получи нещо Laughing ]
Гост
Гост

Анджи,Дора и Кейти Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Анджи,Дора и Кейти   Анджи,Дора и Кейти I_icon_minitimeНед Апр 20, 2008 1:11 pm

- Ами... - започна Джули - еми преди малко пристигнах в Алдинор и като погледнах към гората, тя нещо ме привлече. Нямам представа какво е.Нещо ме влечеше да дойда насам! Предполагам е нещо свързано със способностите ми.
Джули огледа наоколо. Момичетата вече се намираха в по-рядка част от гората и се виждаше небето, но не беше много светло, защото вече беше започнало да се стъмва. Изведнъж Джули изохка.
- Какво има? - попитаха в един глас останалите и се заогледаха да не би Джули да е видяла нещо.
Джули извади от дрехата си един медальон, който светкаше с ярко червен цвят. Джули докосна мястото, където се опираше медальона. Мястото пареше и беше горещо. Анжи и Кейти гледаха уплашено момичето.
- Аз... аз... такова... аз трябва да бързам - каза момичето и побягна в посока на замъка.
Кейти, Дора и Анджи...

Кейти
Дилиджънтхаус
Кейти

Female

Герой
Информация:

Анджи,Дора и Кейти Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Анджи,Дора и Кейти   Анджи,Дора и Кейти I_icon_minitimeСря Апр 23, 2008 7:43 am

се спогледаха объркано.
- Става студено. - рече тихо Кейти и обви ръце около коленете си.Шалът й на Дилиджънтхаус се опря в земята.Тя бавно го омота на врата си и въздъхна.
Дора и Анджи се бяха загледали в пътя към замъка,от който мина Джули.
[нищо не мога да измисля,дайте идея?]
Angel de la more
ANIME FEN
Angel de la more

Female

Герой
Информация:

Анджи,Дора и Кейти Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Анджи,Дора и Кейти   Анджи,Дора и Кейти I_icon_minitimeВто Май 13, 2008 6:00 pm

Анджи се обърна към Кейт.Видя как момичето умираше от студ.Свали наметалото си и отиде до Кейти,като я наметна с него.
-Мисля,че е най-добре да се връщаме в замъка.Започва да се свечерява.-прошепна Анджи.
Двете и спътнички само поклатиха глави и тръгнаха подир приятелката си.
Минаваха през мнодо дървета,но сякаш се бяха изгубили.
-Джи да не се изгубихме-попита Дора
-Мисля ,че да но спокойно.Без паника-каза спътничката й.
Изведнъж шестокурсничката се изгуби от погледа на двете четвъртокурснички.Те се огледаха.Нямаше и следа от нея.Решиха да се върнат назад.На 50 метра от тях имаше дупка,и Уизли беше паднала в нея.
Ами сега?Какво щяха да правят четвъртокурсничките.Престоеше да се разбере.......
Кейти
Дилиджънтхаус
Кейти

Female

Герой
Информация:

Анджи,Дора и Кейти Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Анджи,Дора и Кейти   Анджи,Дора и Кейти I_icon_minitimeВто Май 13, 2008 6:22 pm

......беше наистина дълбока,мрачна и студена дупка.Кейти и Дора се провесиха колкото се може по-надолу за да се успокоят,че приятелката им е добре.
- Анджи? - чу се викът на Тонкс.Чу се и ехо,а отговор нямаше.
- Стой тук.Ще сляза при нея. - каза Кейти и полетя надолу.Беше тъмно.Листата шумоляха зловещо.Момичето ясно вида фигурата на Анджи.Тя стоеше легнала и неподвижна.
- Добре ли си?Анджи,Анджи! - задъхано промълви феята. - Кейти? Дора се беше притеснила.Кейти извика :
- Загубила е съзнание от падането,има рана.Ще се опитам да я кача горе. Прегърна я през кръста,пое си шумно дъх и се заиздига бавно.Уморена и уплашена,успя да стигне при Тонкс.
- Раната не ми харесва.Да се връщаме в замъка. - рече Дора.
Кейти кимна.Двете хванаха Джи и тръгнаха.
Проф. Гуендалин Лийфс
Lake Of Magic
Проф. Гуендалин Лийфс

Female
Брой мнения : 1659
Местожителство : In My Frozen Heart
Дом : ---
Галеони : 5879
Длъжност : Основателка
Registration date : 24.06.2007

Герой
Информация:

Анджи,Дора и Кейти Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Анджи,Дора и Кейти   Анджи,Дора и Кейти I_icon_minitimeПет Юни 06, 2008 2:03 pm

Заключвам темата! Браво! супер РПГ сте направили cheers
Имате голям шанс да бъдете номинирани в новите РПГ награди, които замислям queen
http://bonbonka.deviantart.com/
Sponsored content

Анджи,Дора и Кейти Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Анджи,Дора и Кейти   Анджи,Дора и Кейти I_icon_minitime

Анджи,Дора и Кейти
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите