|
| Анджи,Дора и Кейти | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Angel de la more ANIME FEN
Брой мнения : 702 Age : 31 Местожителство : aldinor castle Длъжност : Журналист Registration date : 27.08.2007
Герой Информация:
| Заглавие: Анджи,Дора и Кейти Нед Фев 17, 2008 2:22 pm | |
| Анджи,Дора и Кейти решиха да се поразходят.Трите момичета вървяха бързо и си говореха нещо.Неусетно краката им ги бяха отвели в тъмната гора.Анджи каза: -Е,ето я тъмната гора,кой идва с мен? Дора и Кейти веднага тръгнаха с Анджи.Бяха почти сигурни,че ако им се случи нещо,Анджи ще им помогне.Все пак бе идвала многоо повече пъти от тях тук.Трите дилиджънтхауски вървяха задружно и си пееха.Но изведнъж Дора им даде знак да замълчат и каза: -Чух те ли това? -Кое?-отговориха двете момичета объркани. Тогава...... | |
| | | Нимфадора Тонкс Фотограф, Дилиджънтхаус
Брой мнения : 85 Age : 29 Местожителство : Млечният път,Слънчевата система,Земята,България,Русе Дом : Дилиджънтхаус Галеони : 412 галеона Длъжност : Все още няма?! Registration date : 24.01.2008
Герой Информация:
| Заглавие: Re: Анджи,Дора и Кейти Нед Фев 17, 2008 2:44 pm | |
| Тогава Дора каза: -Момичета,не знам за вас,но аз усещам студен полъх и като че ли щастието се изпарява.Все едно тук гъмжи от димен..... -Не,не е възможно!Би трябвало територията на замъка да е защитена.Няма как да са проникнали-веднага Кейти почна да убеждава Дора. -Наистина не би трябвало да има диментори около замъка,но това не е напълно невъзможно-каза Анджи. -Анджи,Кейти май е време да видим какво сме научили от Защита срещу Черните Изкуства и членстовото ни в Синият Дракон.-каза Дора. Трите момичета извадиха магическите си пръчки,и трите казаха в хор "Лумос",и продължиха напред.Но тогава пред тях изникна....... П.П.:Според мен се получава добре РП-то. | |
| | | Angel de la more ANIME FEN
Брой мнения : 702 Age : 31 Местожителство : aldinor castle Длъжност : Журналист Registration date : 27.08.2007
Герой Информация:
| Заглавие: Re: Анджи,Дора и Кейти Нед Фев 17, 2008 3:17 pm | |
| .....около 100 диментори.Започнаха да се приближават много бързо.Анджи кимна към двете си съученички и трите едновременно казаХА: -Експекто патронум -но не се случи нищо -Хайде и трите заедно-викна Анджи -Експектро Патронум и от пръчките на трите излезнаха покровителите им От пръчката на Анджи излезе видра....... П.П.Пишете сега вие,че не ви знам покровителите | |
Брой мнения : 85 Age : 29 Местожителство : Млечният път,Слънчевата система,Земята,България,Русе Дом : Дилиджънтхаус Галеони : 412 галеона Длъжност : Все още няма?! Registration date : 24.01.2008
Герой Информация:
| Заглавие: Re: Анджи,Дора и Кейти Нед Фев 17, 2008 7:08 pm | |
| От пръчката на Нимфадора излезе русалка и повечето диментори се махнаха.Покровителят на Кейти..... | |
| | | Кейти Дилиджънтхаус
Брой мнения : 63 Дом : Дилиджънтхаус Длъжност : Ученик Registration date : 01.02.2008
Герой Информация:
| Заглавие: Re: Анджи,Дора и Кейти Пон Фев 18, 2008 7:27 pm | |
| излезе бавно от пръчката й.Беше еднорог,чиято грива се развяваше.Повечето диментори изчезнаха,но останалата част ги бе наобиколила.Чу се писък..... | |
| | | Гост Гост
| Заглавие: Re: Анджи,Дора и Кейти Пон Фев 18, 2008 9:54 pm | |
| Трите момичета се обърнаха и се заогледаха. Гората бе много мрачна и само патронусите им осветяваха терена. Дърветата бяха с много гъсти корони, които не позволяваха на снега да проникне навътре. - Дора, ти ли беше ? - попита Анджи - Не - тихо отговори тя. Кейти също поклати глава. - Мисля, че беше от там. - Момичето посочи с пръст. - Да видим кой е! Сигурно някой е в беда! - каза Анджи. Кейти все още бе съсредоточена върху патронуса си, който ги предпазваше от дименторите. Към тях се затича едно момиче със златно-зелена коса, която бе оформена в много красива прическа. Имаше остри уши и носеше жълт шал с черни ивици. Момичето се блъсна в тях. - Както навлязох в гората, - започна запъхтяно тя - ме нападнаха тези същества и никаква магия не можеше да ги спре! Моля ви се! Позволете да тръгна с вас! - довърши момичето и умоляващо ги погледна като забеляза, че те имаха същите шалове като нея.
|
Герой Информация:
| Заглавие: Re: Анджи,Дора и Кейти Вто Фев 19, 2008 10:49 am | |
| -Няма проблем,оставаш с нас.Само измагьосай патронус.-каза Анджи Момичето поклати глава и измагьоса патроноса си.След малко от дименторите нямаше и следа. -Добре ли сте всички- попита загрижено Кейти -Да-отвърнаха другите момичета в един глас -Виждам,че си от Дилиджънтхаус,но несме се среща ли в чосовете.-каза Дора -Кой курс си попита Анджи. -Аз съм Джули,от 6 курс съм и както разбрахте съм от вашия дом. Анджи се зарадва,имаше нейна съученичка в нейния курс.Това беше добре. -Аз също съм 6 курс,а Кейти и Дора са четвърти курс. -Хайде да продължим-извика Джули -С удоволствие -казаха трите момичета и тръгнаха. Изведнъж...... | |
| | | Гост Гост
| | | | Нимфадора Тонкс Фотограф, Дилиджънтхаус
Герой Информация:
| Заглавие: Re: Анджи,Дора и Кейти Нед Фев 24, 2008 8:33 pm | |
| Изведнъж момичетата видяха нещо.Това което видяха беше..... върколак.Момичетата застинаха и Нимфадора каза: -Анджи,Джули владеете ли Хомоморфната магия ,защото в този момент май само тя ще може да ни измъкне. | |
| | | Гост Гост
| Заглавие: Re: Анджи,Дора и Кейти Пет Фев 29, 2008 12:18 am | |
| - Ъъъ... каква магия ? - Джули въпросително погледна Анджи.
|
Герой Информация:
| Заглавие: Re: Анджи,Дора и Кейти Пет Фев 29, 2008 9:52 am | |
| - Elf_QueeN написа:
- - Ъъъ... каква магия ? - Джули въпросително погледна Анджи.
Нимфадора отговори вместо Анджи: -Попринцип няма магия която да те защити от върколака,но Хомоморфната магия превръща върколака в човек.Не е от голяма полза,но в този момент може да свърши работа.Оф сега пък се появи един гриндилоу.Релашио!-викна Дора и в този момент гриндилоуа изчезна. -Браво,Дора!-каза Кейти.-Но какво ще правим с този върколак? Едит: забравих да уточня,че в тази част на гората има блато | |
| | | Гост Гост
| Заглавие: Re: Анджи,Дора и Кейти Пет Фев 29, 2008 11:50 pm | |
| Ми разбира се, че си забравила. Ти никакви описания не пишеш. И това гриндилоу беше напълни излишно честно казано... а.
Отекна силен вой. Джули обърна глава и видя върколака на една скала. Силуета му бе тъмен на фона на луната. Той не ги виждаше, но момичето знаеше, че сега ще се обърне и ще ги види. - Залягайте ! - извика колкото се може по-тихо Джули колкото да я чуят само приятелките й. - Не можем да стоим ей така и да го зяпаме. Ще ни види. Трябва да измислим какво да правим - шепнешком каза Джули. - Няма какво да се мешаме и да го превръщаме в човек. Аз предлагам най-хубавия способ за спасение... - да се КРИЕМ и да БЯГАМЕ ! - после се случиха няколко неща едновременно. Нещо сграбчи Джули за крака, тя изпищя. Върколака я чу и през тъмните храсти и пътища той затича към тя. Анджи, Дора и Кейти се отитваха да помогнат и да изтръгнат крака на Джули от нещото, докато Дора извади магическата си пръчка, направи я към черната сянка хванала крака и запрати някакво заклинание, благодарение на което Джули успя да се изправи. Върколака се спускаше по отвесния хълм към тях. Джули едва успя да благодари на Дора, че я измъкна и трите момичета се затичаха обратно, а върколака бе по петите им. Момичетата нямаше да издържат дълго да тичат. Само Джули бе най-пъргава от всички и като, че ли летеше между тревата и дърветата, обаче тя нарочно тичаше на нивото на останалите за да не ги остави.
ПП. Аааа, и само ако някой напише, че тъкмо като сме се измъкнали ни нападна нещо другоо, то незнам какво. Бъдете реалисти. Невъзможно е да се струпват толкова много неприятности. Нека продължим сега с диалог (като не забравяме за описания на происходящото около нас) и чак после може друго изпитание... е глей са. Диментори, а после веднага имаше писък, но успях да го оправя, че идвам аз. После следващия кажи речи 20-секундов пост (ми да речем, че този диалог отнема толкова) завършва с "изведнъж"... айде малко нищо да не става. Ние дори не се познаваме. (и глейте са ме намразете заради забележките ми, но това честно казано не е РП...) |
Герой Информация:
| Заглавие: Re: Анджи,Дора и Кейти Пет Мар 07, 2008 6:30 pm | |
| Анджи вече се уморяваше,когато реши видя пред себе си много дървета.Реши,че вече е време да се избяга от този върколаг.Писнало и беше да бяга.Наближаваха дърветата и Анджи пошушна набързо плана съм към другите момичете.Те се съгласиха веднага и бяха готови да действат.Само след няколко минути момичетата вече се бяха качили на клоните на едно дърво,а самия върколаг не ги бе усетил и бе избягал надалеч.Тогава Тонкс каза: -Гениален план Анджи,радвам се ,че се сети навреме. Анджи прие думите на Тонкс с усмивка и след това се сети,че не знаеше нищо за Джули. -Хей,Джули,защо не ни разкажеш нещо за себе си.Как се появи в гората? | |
Брой мнения : 63 Дом : Дилиджънтхаус Длъжност : Ученик Registration date : 01.02.2008
Герой Информация:
| Заглавие: Re: Анджи,Дора и Кейти Чет Мар 13, 2008 10:10 pm | |
| -Да,разкажи. - рече Кейти и се премести на друг клон.Но,не прецени,защото беше твърде малък,за да я удържи.Той изпука и заедно с Кейти се понесе надолу.Бяха се качили нависоко. -КЕЙТИИИИИ! - изкрещя някой от дървото.Момичетата извадиха пръчките си,но в този момент видяха русокосото момиче да се връща при тях. -Олеле,така се уплашихме!Добре ли си? - разтреперано попита Тонкс. -О,да,всичко е наред,клонът бе прекалено тънък.И насмалко да забравя,че мога да летя. -В безопасност сме на дървото.Но,внимавайте да не се случи отново.Опасно си е. - бяха думите на Анджи. -Да,трябва доста да внимаваме.Та да се върнем на темата.Как се озова тук,Джули? [абе не знам дали е добре,гледах да се получи нещо ] | |
| | | Гост Гост
| Заглавие: Re: Анджи,Дора и Кейти Нед Апр 20, 2008 1:11 pm | |
| - Ами... - започна Джули - еми преди малко пристигнах в Алдинор и като погледнах към гората, тя нещо ме привлече. Нямам представа какво е.Нещо ме влечеше да дойда насам! Предполагам е нещо свързано със способностите ми. Джули огледа наоколо. Момичетата вече се намираха в по-рядка част от гората и се виждаше небето, но не беше много светло, защото вече беше започнало да се стъмва. Изведнъж Джули изохка. - Какво има? - попитаха в един глас останалите и се заогледаха да не би Джули да е видяла нещо. Джули извади от дрехата си един медальон, който светкаше с ярко червен цвят. Джули докосна мястото, където се опираше медальона. Мястото пареше и беше горещо. Анжи и Кейти гледаха уплашено момичето. - Аз... аз... такова... аз трябва да бързам - каза момичето и побягна в посока на замъка. Кейти, Дора и Анджи...
|
Герой Информация:
| Заглавие: Re: Анджи,Дора и Кейти Сря Апр 23, 2008 7:43 am | |
| се спогледаха объркано. - Става студено. - рече тихо Кейти и обви ръце около коленете си.Шалът й на Дилиджънтхаус се опря в земята.Тя бавно го омота на врата си и въздъхна. Дора и Анджи се бяха загледали в пътя към замъка,от който мина Джули. [нищо не мога да измисля,дайте идея?] | |
Герой Информация:
| Заглавие: Re: Анджи,Дора и Кейти Вто Май 13, 2008 6:00 pm | |
| Анджи се обърна към Кейт.Видя как момичето умираше от студ.Свали наметалото си и отиде до Кейти,като я наметна с него. -Мисля,че е най-добре да се връщаме в замъка.Започва да се свечерява.-прошепна Анджи. Двете и спътнички само поклатиха глави и тръгнаха подир приятелката си. Минаваха през мнодо дървета,но сякаш се бяха изгубили. -Джи да не се изгубихме-попита Дора -Мисля ,че да но спокойно.Без паника-каза спътничката й. Изведнъж шестокурсничката се изгуби от погледа на двете четвъртокурснички.Те се огледаха.Нямаше и следа от нея.Решиха да се върнат назад.На 50 метра от тях имаше дупка,и Уизли беше паднала в нея. Ами сега?Какво щяха да правят четвъртокурсничките.Престоеше да се разбере....... | |
Герой Информация:
| Заглавие: Re: Анджи,Дора и Кейти Вто Май 13, 2008 6:22 pm | |
| ......беше наистина дълбока,мрачна и студена дупка.Кейти и Дора се провесиха колкото се може по-надолу за да се успокоят,че приятелката им е добре. - Анджи? - чу се викът на Тонкс.Чу се и ехо,а отговор нямаше. - Стой тук.Ще сляза при нея. - каза Кейти и полетя надолу.Беше тъмно.Листата шумоляха зловещо.Момичето ясно вида фигурата на Анджи.Тя стоеше легнала и неподвижна. - Добре ли си?Анджи,Анджи! - задъхано промълви феята. - Кейти? Дора се беше притеснила.Кейти извика : - Загубила е съзнание от падането,има рана.Ще се опитам да я кача горе. Прегърна я през кръста,пое си шумно дъх и се заиздига бавно.Уморена и уплашена,успя да стигне при Тонкс. - Раната не ми харесва.Да се връщаме в замъка. - рече Дора. Кейти кимна.Двете хванаха Джи и тръгнаха. | |
| | | Проф. Гуендалин Лийфс Lake Of Magic
Брой мнения : 1659 Age : 31 Местожителство : In My Frozen Heart Дом : --- Галеони : 5879 Длъжност : Основателка Registration date : 24.06.2007
Герой Информация:
| Заглавие: Re: Анджи,Дора и Кейти Пет Юни 06, 2008 2:03 pm | |
| Заключвам темата! Браво! супер РПГ сте направили Имате голям шанс да бъдете номинирани в новите РПГ награди, които замислям | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Анджи,Дора и Кейти | |
| |
| | | | Анджи,Дора и Кейти | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |