Алдинор
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Приказният замък

ИндексИндекс  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Бил,Дийна,Анджи и Хари

Go down 
4 posters
АвторСъобщение
Бил Дейвис
Доктор, Префект, Готвач, Клевърхаус
Бил Дейвис

Male
Брой мнения : 247
Местожителство : Алдинор
Дом : Клевърхаус
Галеони : Ми бая са....
Длъжност : Готвач, префект, доктор, собственик на Джевелисент, Базли и Джастис
Registration date : 05.07.2007

Герой
Информация:

Бил,Дийна,Анджи и Хари Empty
ПисанеЗаглавие: Бил,Дийна,Анджи и Хари   Бил,Дийна,Анджи и Хари I_icon_minitimeЧет Фев 07, 2008 5:56 pm

Бил тъкмо се беше нахранил и излезе на двора да се поразходи.Когато слезе от малкото стълбички пред сратата слънцето го огря,а вятъра развя косите му.Той се почуства много добр еи продължи напред като се наслаждаваше на всеки миг.Чу, че вратата на замъка се затваря и се обърна да види кой е.Пред него стоеше Дийна.Тя беше облечене с блузка на черно-бели раета и с панталон.На главата си имаше златна панделка[това и е запазена марка].Той се усмихна и отиде до нея.Целуна я и я хвана за ръката.След това двамата седнаха на скамейката и Бил каза:
-Обичам те.
-И аз също.-каза тя.Двамата се усмихнаха и отново се цлеунаха.Вятъра развяваше косите на Дийна и Бил относо усети аромата на косата и.
Двамата останаха гушнати, когато забелязаха, че през вратата минават Хари и Анджи.Бил и Дийна се пуснаха и отправиха погледите си към Хари и Анджи,които се смееха,приказвайки си за нещо, което само те си знаеха.Те двамата дойдоха до Бил и Дийна и ......[Анджи или Хари] каза:
Върнете се в началото Go down
http://endorion.goodforum.net
Harry Potter
Стронгхаус
Harry Potter

Male
Брой мнения : 274
Местожителство : Привит Драйв 4
Дом : Стронгхаус
Длъжност : Ученик
Registration date : 09.01.2008

Герой
Информация:

ПисанеЗаглавие: Re: Бил,Дийна,Анджи и Хари   Бил,Дийна,Анджи и Хари I_icon_minitimeЧет Фев 07, 2008 8:31 pm

-Брей ние май все идваме в неподходящ момент-каза развеселено Хари.
http://boikaland.myminicity.com
Бил Дейвис
Бил Дейвис

Male

Герой
Информация:

ПисанеЗаглавие: Re: Бил,Дийна,Анджи и Хари   Бил,Дийна,Анджи и Хари I_icon_minitimeПет Фев 08, 2008 9:23 am

Бил се притесни от случилото се и каза:
-Ъъъ,не не спокойно.Хайде да идем до Фабиндън?Какво ще кажете?-попита Бил и прехвърляше поглед от Хари към Анджи и от Анджи към Дийна...
Harry Potter
Стронгхаус
Harry Potter

Male

Герой
Информация:

ПисанеЗаглавие: Re: Бил,Дийна,Анджи и Хари   Бил,Дийна,Анджи и Хари I_icon_minitimeСъб Фев 09, 2008 6:58 am

-Добре! Да отидем-каза Хари.
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Бил,Дийна,Анджи и Хари   Бил,Дийна,Анджи и Хари I_icon_minitimeСъб Фев 09, 2008 10:59 am

-И аз съм съгласна!-Каза Дийна с нетърпение-Хайде да тръгваме!Какво ще кажете? Very Happy
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Бил,Дийна,Анджи и Хари   Бил,Дийна,Анджи и Хари I_icon_minitimeСъб Фев 09, 2008 2:19 pm

Четиримата приятели вървяха по широка пътека през гората ,говорейки си.Те бавно навлизаха все по-навътре и по навътре във Фабиндън,без да се усетят...Ставаше все по-тихо и по-мрачно.Дийна се спря и каза:
-Майче доста се отдалечихме от училището,не мислите ли?
-Да,права си-каза Хари-Искаш да се връщаме ли?
-Не,ни най-малко-отвърна тя-Даже мисля ,че ще е доста интересно ако навлезем още по навътре.Винаги ми е било интересно защо казват ,че била толкова опасна...Аз нищо опасно не виждам.Е,какво ще кажете?
Angel de la more
ANIME FEN
Angel de la more

Female
Брой мнения : 702
Местожителство : aldinor castle
Длъжност : Журналист
Registration date : 27.08.2007

Герой
Информация:

ПисанеЗаглавие: Re: Бил,Дийна,Анджи и Хари   Бил,Дийна,Анджи и Хари I_icon_minitimeСъб Фев 09, 2008 4:07 pm

-Аз нямам против,защото аз съм луда по приключенията-каза Анджи с меланхоличен глас.
-Аз също нямам против каза Хари
Бил само кимна и четиримата приятели продължиха.По едно време се разтресе земята и Анджи каза:
-Какво беше това?
-Нямам си и на престава-отвърна Бил
Хари и Дийна само сведоха глави.
Четиримата приятели продължиха,но последваха още няколко труса.Накрая Дийна каза:
http://hogwartspotter.forumi.bg/
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Бил,Дийна,Анджи и Хари   Бил,Дийна,Анджи и Хари I_icon_minitimeСъб Фев 09, 2008 4:31 pm

-Добре,едва ли само аз си мисля че това е странно?-Дийна се заоглежда-Едва ли е земетресение...Не ми се вярва.Интересно ми е какво го причинява...
...каза:

Последната промяна е направена от на Съб Фев 09, 2008 9:32 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Harry Potter
Стронгхаус
Harry Potter

Male

Герой
Информация:

ПисанеЗаглавие: Re: Бил,Дийна,Анджи и Хари   Бил,Дийна,Анджи и Хари I_icon_minitimeСъб Фев 09, 2008 4:58 pm

-Май е от нещо голямо и тежко-каза Хари-мисля че трябва бързо да се махнем!
Всички започнаха да бягат назад по пътеката, но не бяха направили и десетина крачки когато пред тях излязоха два огромни великана.
Бил Дейвис
Бил Дейвис

Male

Герой
Информация:

ПисанеЗаглавие: Re: Бил,Дийна,Анджи и Хари   Бил,Дийна,Анджи и Хари I_icon_minitimeСъб Фев 09, 2008 6:57 pm

Те наддадоха силни викове и групата се уплаши.
-Бягайте!-каза Бил и четеримата се обърнаха и бягаха колкото могат.Великаните ги последваха като крящяха и чуоеха дърветата,за да минат между дях.Тогава Бил видя една пещера и каза:
-Ето там.Елате.-Анджи,Хари и Дийна последваха .
Пещерата беше тъмна и миришеше на мухал.По стените имаше пайжини и някакви проблясващи кристалчета.Великаните приближаваха и тримата усетиха това.
-Лумос-каза Бил и започна да бяга навътре.Другите също направиха магия за вветлина и го последваха.Отвора на пещерата беше тръде малък и великаните не успяха да влязат при тях.Чу се шум и Бил насочи пръчката си към източника на шума.Пред него стоеше огромен паяк.Той изкрещя от ужас и каза:
-Вцепени се.-паякът полетя леко назад,но това не го спря и той тръгна към групата.
-Какво беше заклинанието за паяци-попита той като бягаше със всички сили.Отворът на пещерата се виждаше и той излази нагоре.Хари и Анджи също излязоха,но Дийна не успя.
-Ще те повдигна във въздуха.Спокойно.Левикорпус-каза той,насочвайки пръчката си към нея.Тя полетя и Бил я изкара от пещерата, но паякът охапа Анджи за глезена.Тя изпищя от болка,когато Хари...
Harry Potter
Стронгхаус
Harry Potter

Male

Герой
Информация:

ПисанеЗаглавие: Re: Бил,Дийна,Анджи и Хари   Бил,Дийна,Анджи и Хари I_icon_minitimeСъб Фев 09, 2008 8:03 pm

...се опита да я издърпа от пастта на чудовището. Тогава той насочи пръчката си към паяка и извика:
-Лумос Солем!
От върхът на магическата му пръчка се изсстреля огнен лъч, който порази чудовището. То пусна Анджи и побягна навътре в пещерата. Четиримата приятели разбраха, че няма друг изход и ще трябва да се върнат в Алдинор, макар че вероятно щеше да се наложи да се бият с великаните. Хари вдигна Анджи на ръце и тръгна по пътеката възможно най-бързо. Бил и Дийна ги следваха като се оглеждаха на всяка крачка за великаните или други зверове.
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Бил,Дийна,Анджи и Хари   Бил,Дийна,Анджи и Хари I_icon_minitimeСъб Фев 09, 2008 9:40 pm

Не след дълго те се измориха.Бяха почти сигурни,че са се измъкнали от великаните и спряха.
Дийна се обърна притеснена къ Анджи и я попита:
-Добре ли си?Как е кракът ти?
-Добре съм,но кракът малко ме боли-отвърна тя.
-Мисля,че ще е най-добре колкото се може по-бързо да те върнем в Алдинор,защото...-но думите на Дийна бяха прекъснати от силен звук от счупени дървета,съвсем близо до тях.Великаните ги бяха настигнали,но благодарение на голямото дърво,до което бяха седнали четиримата,те не можеха да ги видят.
Дийна инстинктивно отново извади пръчката си,притайла дъх.Същото направиха Бил и Хари.
-Какво ще правим-попита тихо тя приятелите си...
Бил Дейвис
Бил Дейвис

Male

Герой
Информация:

ПисанеЗаглавие: Re: Бил,Дийна,Анджи и Хари   Бил,Дийна,Анджи и Хари I_icon_minitimeНед Фев 10, 2008 6:40 pm

-Ще трябва да летим.Ще се опитам да придържам Анджи на моята метла,а Хари ще вземе теб.Акцио Светкавицата-каза Бил
-Акцио Светкавицата-каза и Хари.
Не след дълго метлите долетяха до собствениците си.Бил сложи Анджи наметлата си.Хари качи Дийна на неговата.Бил се качи на метлата си и полетя нагоре.Хари и Дийна ги последваха.Великаните забелязаха летящите и тръгнаха към тях.Единия вдигна боздуганът си и одари метлата на Бил.Тя се счупи и Анджи и Бил паднаха в едни храсти.Ако не бяха те едва ли щяахд аса живи.Великаните идваха с бързи стъпки към Бил и Анджи.Хари видя,че великаните отиват към Бил и Анджи и извади пръчката си.
-Ще го направя.Нямам друг избор.Авада Кедавра!-блясна зелена светлина и единият от великаните падна на земята.-Авада Кедавра!-отново блясна светлина и втория  великан също се строполи.Хари и Дийна слязоха от метлата и отидоха до храстите,където Стояха Бил и Анджи.Те стояха в безсъзнание.Дийна провери пулса им и останови,че са живи.
Хари и Дийна изкараха от храстите Бил и Анджи и тогава момчето каза:
-Какво ще правим,сега?Трябва да ги върнем в Алдинор,но не знам какво ще стане с нас.Но няма значение техниоят живот е по-важен.
-Да,но как?-попита Дийна.
-Незнам.Няма да можем да ги пренесем с метлите.-тогава Хари забеляза едно растение,осветявано от единствения лъч светлина,минаващ през дърветата.-Това е Животворна Билка.Когато се докосне до устните на някой всичко му минава и той е пак здрав.-той се изправи и отиде до цветето.Откъсна го и се върна до Бил и Анджи.
-Глеадай сега.-каза Хари и и дръпна крачола на Анджи,за да се види раната и.Доближи билката до устните й и нараняването и изчезна.Тя се наддигна леко и попита:
-Какво става?
-Лягай и си почини малко.-каза Хари и доближи билката и до него.
-Къде съм?Какво стана?Анджи..какво?
-Спокойно,Бил.-успокояваше го Дийна.-всичко е наред.Бяхме нападнати,но Хари се оправи с великаните.Вие как сте?
-Аз съм по-добре-каза Анджи.
-Аз също.Да тръгваме.-каза Бил и се изправи.-Как ни съживихте?
-С Животворна Билка.Ето там има много.Това е едно много рядко растение.Хайде да откъснем и да продаваме в Джевелисент.Изключително много се купува и ше е голяма загуба да не откъснем от него.
-Добре-каза Бил и тръгна след Хари,за да набере от билката.
Четеримата запонаха да берат от растението и да го прибират в кисийкитекоито държаха на къръстовете си.След края на беритбата бяха събрали общо четири килограма от  билката.Качиха се на метлите и се извисиха над дърветата.Започнаха да летят към Алдинор...
Айде вие сте
Smile
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Бил,Дийна,Анджи и Хари   Бил,Дийна,Анджи и Хари I_icon_minitimeНед Фев 10, 2008 8:31 pm

Започнаха да летят към Алдинор...Вече почти се бе стъмнило...След няколко минути вече виждаха замъка.Приземиха се на полянката,точно до училището.
-Бил,Анджи,сигурни ли сте че сте добре?-Обърна се Дийна към тях-Тази билка не ми вдъхва много доверие.Искате ли да минем през болничното крило да ви прегледат?
-Не няма нужда-каза Анджи.
-Как така билката не ти вдъхва доверие?Животворната билка е изключитено полезна и винаги действа и ...-започна Хари
-Бля блЯ ...-прекъсна го Дийна -колкото и да е полезна,си остава някакво си растение-заяде се Дийна с него.Сигурна съм ,че ако изпият някоя отвара ще се чувстват много по добре.
-Ама ние сме добре-обади се Бил
-Е да,но тази билка се използва и в много отвари-продължи Хари ,без да обърне внимание на Бил- и за това ...
-Да ,но в отварите има и други съставки,които я правят толкова ефективна...-продължаваше да упорства Дийна.
Двамата с Хари не спряха да се заяждат,докато не стигнаха замъка и не се прибраха по общите стай.А Бил и Анджи само им се смееха отстрани...
Проф. Гуендалин Лийфс
Lake Of Magic
Проф. Гуендалин Лийфс

Female
Брой мнения : 1659
Местожителство : In My Frozen Heart
Дом : ---
Галеони : 5879
Длъжност : Основателка
Registration date : 24.06.2007

Герой
Информация:

ПисанеЗаглавие: Re: Бил,Дийна,Анджи и Хари   Бил,Дийна,Анджи и Хари I_icon_minitimeПет Юни 06, 2008 2:07 pm

Готинко РПГ I love you
Браво и на вас!
Айде и ключе на вас Laughing
http://bonbonka.deviantart.com/
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Бил,Дийна,Анджи и Хари   Бил,Дийна,Анджи и Хари I_icon_minitime

Бил,Дийна,Анджи и Хари
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Алдинор :: РПГ зона :: Околностите на замъка :: Тъмната гора Фъбиндън-
Идете на: