|
| Конкурси, номинации и много награди!!!! | |
|
+12Корнелиус Блек Проф. Беладора Блек Проф. Аделхайд Лийфс sesili susansan Bellatrix Angel de la more Бил Дейвис No_Fear Проф. Натали Фалкънсфлайт Kisara Mizu Naith Проф. Гуендалин Лийфс 16 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
Проф. Гуендалин Лийфс Lake Of Magic
Брой мнения : 1659 Age : 31 Местожителство : In My Frozen Heart Дом : --- Галеони : 5879 Длъжност : Основателка Registration date : 24.06.2007
Герой Информация:
| | | | Гост Гост
| Заглавие: Re: Конкурси, номинации и много награди!!!! Нед Ное 30, 2008 2:58 pm | |
| |
| | | Jason Tussand Мъркихаус
Брой мнения : 97 Age : 33 Местожителство : InTo ThE dEaD mIrRoR Дом : Мъркихаус Галеони : 97 Длъжност : Все още няма?! Registration date : 12.08.2008
| Заглавие: Re: Конкурси, номинации и много награди!!!! Нед Ное 30, 2008 5:57 pm | |
| И аз съм ЗА...ест...но гласа ми не се брои мн, мн :<_<: | |
| | | Naith Candle in the night...
Брой мнения : 266 Age : 33 Местожителство : Stuck in the middle.... Дом : Мъркихаус Галеони : 4006 Длъжност : Префект Registration date : 10.08.2007
Герой Информация:
| Заглавие: Re: Конкурси, номинации и много награди!!!! Пон Дек 01, 2008 7:38 am | |
| | |
| | | Проф. Гуендалин Лийфс Lake Of Magic
Брой мнения : 1659 Age : 31 Местожителство : In My Frozen Heart Дом : --- Галеони : 5879 Длъжност : Основателка Registration date : 24.06.2007
Герой Информация:
| Заглавие: Re: Конкурси, номинации и много награди!!!! Пон Дек 01, 2008 12:09 pm | |
| Еее супер! Значи официално обявявам началото на първото състезание. Условията и всичко друго си остава същото: Състезание №1
Това състезание е за брой мнения. Задачата ви е да напишете колкото можете повече мнения за 1 седмица (1-7 декември). Имайте предвид, че мненията из флууд темите, както и из тези теми в "В реалността", няма да се броят. Броят се само РП мненията.
1 място: 170 галеона, + 100 точки за дома, 3 дрехи по желание от Оулмайти, 2 бижута по желание от Шайнинг
2 място: 100 галеона, + 55 точки за дома, 2 книги по желание от Литъри, 1 дреха по желание от Оулмайти
3 място: 50 галеона, + 20 точки за дома, 1 предмет от Всичко за куидича, 1 безплатен ден в Сладкарничката
Състезанието започва от днес! Всички гласували със ЗА ще ви смятаме, че участвате. Ако и други искат да се включат да кажат тук. Няма значение дали ще започнете състезанието от днес или от средата на седмицата. Важни са крайният брой мнения.
| |
| | | Карсън Фотограф, Съдия, Готвач, Стронгхаус
Брой мнения : 201 Age : 32 Длъжност : ученичка в 5 курс Registration date : 04.07.2008
Герой Информация:
| Заглавие: Re: Конкурси, номинации и много награди!!!! Пон Дек 01, 2008 5:36 pm | |
| За Но ще участвам с другия ми акаунт-Брук Дейвис
Последната промяна е направена от Карсън на Вто Дек 02, 2008 10:30 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
| | | Гост Гост
| Заглавие: Re: Конкурси, номинации и много награди!!!! Пон Дек 01, 2008 7:42 pm | |
| Аз обаче искам с другия ми акаунт плссс |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Конкурси, номинации и много награди!!!! | |
| |
| | | | Конкурси, номинации и много награди!!!! | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |