|
| Собственици на магазини и заведения | |
|
+9Мадисън Снейп Beautiful Mind Nefertiti tedinka Проф. Беладора Блек sesili susansan Бил Дейвис Naith Проф. Гуендалин Лийфс 13 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
Nefertiti Готвач, Стронгхаус
Брой мнения : 47 Длъжност : Все още няма?! Registration date : 12.05.2008
Герой Информация:
| Заглавие: Re: Собственици на магазини и заведения Пон Юни 09, 2008 10:56 am | |
| - Проф. Гуендалин Лийфс написа:
- Nefertiti написа:
- Искма да поитам, дали може аз да си направя магазинче, а не да съм продавачка в някой от тези магазини, които вече ги има?
да ще може Единствено трябва да ни предсавиш идеите си за магазина и дали имаш стоки за него... Ами ... това ще е магазин за дрехи (главно рокли), бижута, такива работи.в момента имам стока, която мога да пусна, стига само да одобрите магазина. | |
| | | Проф. Гуендалин Лийфс Lake Of Magic
Брой мнения : 1659 Age : 31 Местожителство : In My Frozen Heart Дом : --- Галеони : 5879 Длъжност : Основателка Registration date : 24.06.2007
Герой Информация:
| Заглавие: Re: Собственици на магазини и заведения Пон Юни 09, 2008 11:55 am | |
| - Nefertiti написа:
- Проф. Гуендалин Лийфс написа:
- Nefertiti написа:
- Искма да поитам, дали може аз да си направя магазинче, а не да съм продавачка в някой от тези магазини, които вече ги има?
да ще може Единствено трябва да ни предсавиш идеите си за магазина и дали имаш стоки за него... Ами ... това ще е магазин за дрехи (главно рокли), бижута, такива работи.в момента имам стока, която мога да пусна, стига само да одобрите магазина. ами няма да стане, тъй като има отделно магазин за бижута, отделно и за дрехи Но я ми пиши по ЛС да ти кажа нещо, може да ти харуса | |
| | | Naith Candle in the night...
Брой мнения : 266 Age : 33 Местожителство : Stuck in the middle.... Дом : Мъркихаус Галеони : 4006 Длъжност : Префект Registration date : 10.08.2007
Герой Информация:
| Заглавие: Re: Собственици на магазини и заведения Сря Юни 11, 2008 6:42 am | |
| Ще може ли сладкарничката? | |
Брой мнения : 1659 Age : 31 Местожителство : In My Frozen Heart Дом : --- Галеони : 5879 Длъжност : Основателка Registration date : 24.06.2007
Герой Информация:
| Заглавие: Re: Собственици на магазини и заведения Пет Юни 13, 2008 3:24 am | |
| да | |
Герой Информация:
| Заглавие: Re: Собственици на магазини и заведения Нед Юни 29, 2008 3:12 pm | |
| Остана само Слидъркорн. Някой иска ли го? | |
| | | Nefertiti Готвач, Стронгхаус
Брой мнения : 47 Длъжност : Все още няма?! Registration date : 12.05.2008
Герой Информация:
| Заглавие: Re: Собственици на магазини и заведения Нед Юни 29, 2008 8:06 pm | |
| Може ли да отворя един мой ресторант? | |
Герой Информация:
| Заглавие: Re: Собственици на магазини и заведения Пон Юни 30, 2008 10:05 am | |
| Ами да ти кажа имаме сладкарничка и кръчма. В тях пишат малко хора, а какво ще стане като се отвори още едно такова място...просто ще има тварде много РПГ зони и никой няма да пише в тях... няма да стане | |
| | | Beautiful Mind Spidermonkey ^^
Брой мнения : 168 Местожителство : Somewhere... over the rainbow... Длъжност : Бъдеща ученичка ^^ Registration date : 09.06.2008
Герой Информация:
| Заглавие: Re: Собственици на магазини и заведения Сря Юли 02, 2008 6:04 pm | |
| Останал ли е някой свободен магазин? | |
Герой Информация:
| Заглавие: Re: Собственици на магазини и заведения Сря Юли 02, 2008 8:12 pm | |
| Остана само Слидъркорн | |
Брой мнения : 168 Местожителство : Somewhere... over the rainbow... Длъжност : Бъдеща ученичка ^^ Registration date : 09.06.2008
Герой Информация:
| Заглавие: Re: Собственици на магазини и заведения Чет Юли 03, 2008 5:32 am | |
| Ем, то Слидъркорн е хотела, пък там няма почти никаква работа... Има ли някаква по-специлана?
Да, то има хора с по пет магазина, пък...
П.П. кво стана с Куидича? | |
Герой Информация:
| Заглавие: Re: Собственици на магазини и заведения Чет Юли 03, 2008 5:39 am | |
| мхм...верно е за по петте магазина...а за куидичя всички те одобрихме...не сме ли ти го казали още какво ще кажеш за Джастис или Базли...Бил Дейвис отдавна не е писал, а пък той си има и негов собствен.. | |
Герой Информация:
| Заглавие: Re: Собственици на магазини и заведения Чет Юли 03, 2008 7:26 am | |
| Йеееей
Иначе, Бил Дейвис е влизал вчера. Има го долу в списъка с последно влизали... Ами дали може да си направя супермаркет? Със всякакви храни, хората, които са в хотела или у дома си да си пазарят от там... Ако не може бих взела магазина за животни ^^ | |
| | | Мадисън Снейп Metallica Fen
Брой мнения : 203 Age : 32 Дом : Стронгхаус Длъжност : мии..готвя докато интервюирам парите. Registration date : 02.07.2008
Герой Информация:
| Заглавие: Re: Собственици на магазини и заведения Чет Юли 03, 2008 7:30 am | |
| Знам 4е Оулманти е зает но все пак да попитам мога ли да го купя,имам страхотни нови не6та за него и за у4ители и за у4еници | |
Герой Информация:
| Заглавие: Re: Собственици на магазини и заведения Чет Юли 03, 2008 7:44 am | |
| Dми не...не можеш Да видях, че Бил е влизал, но въпросът е че не писал За супермаркета....ммм нз....ще станат много магазините...да те правя ли модче на Базли? | |
Герой Информация:
| Заглавие: Re: Собственици на магазини и заведения Чет Юли 03, 2008 9:26 am | |
| Ок, направи ме модче на Базли (нали това е за животните ^^) Също ако може и на Летене, за да си направя темите =)
П.П. сега, като съм даскал, трябва ли да си правя нов акаунт? | |
Герой Информация:
| Заглавие: Re: Собственици на магазини и заведения Чет Юли 03, 2008 9:48 am | |
| да трябва да си направиш акаунт. "Проф. ----"
Последната промяна е направена от Проф. Гуендалин Лийфс на Пет Юли 04, 2008 7:39 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
| | | Тамара Джеймс Готвач, Стронгхаус
Брой мнения : 53 Длъжност : Готвач и собственик на магазина за магически пръчки ,,Джастис,, Registration date : 01.07.2008
Герой Информация:
| Заглавие: Re: Собственици на магазини и заведения Чет Юли 03, 2008 9:53 am | |
| | |
Герой Информация:
| Заглавие: Re: Собственици на магазини и заведения Пет Юли 04, 2008 7:40 am | |
| - Тамара Джеймс написа:
- Изкам Джастис.
Вече е твой и остана само Слидъркорн... | |
Брой мнения : 203 Age : 32 Дом : Стронгхаус Длъжност : мии..готвя докато интервюирам парите. Registration date : 02.07.2008
Герой Информация:
| Заглавие: Re: Собственици на магазини и заведения Чет Юли 24, 2008 11:39 am | |
| може ли да си направя Метал и Готик магазин4е моляяя. 6те съм редовна | |
Герой Информация:
| Заглавие: Re: Собственици на магазини и заведения Нед Авг 10, 2008 11:40 am | |
| Обясни какви неща ще има там и дай 2 примерни картини на стоката | |
Герой Информация:
| Заглавие: Re: Собственици на магазини и заведения Сря Авг 13, 2008 9:23 am | |
| | |
| | | Angel de la more ANIME FEN
Брой мнения : 702 Age : 31 Местожителство : aldinor castle Длъжност : Журналист Registration date : 27.08.2007
Герой Информация:
| Заглавие: Re: Собственици на магазини и заведения Сря Авг 13, 2008 9:26 am | |
| Еми,Снейп,сто процента е на ЛС.Така че не пиши,глупости ,ами направо си пускай на ЛС. | |
| | | Victoar Wisley Can't find a good reason
Брой мнения : 317 Age : 29 Местожителство : In the graveyards ин тhe mиддle of ноуwer Длъжност : Ученик, Журналист, модератор на ,,Голдън стор" Registration date : 29.07.2008
Герой Информация:
| Заглавие: Re: Собственици на магазини и заведения Нед Сеп 14, 2008 12:15 pm | |
| Аз искам да направя магазин за козметика | |
Герой Информация:
| Заглавие: Re: Собственици на магазини и заведения Нед Ное 02, 2008 6:09 pm | |
| може. Кажи името и те правя мод. | |
| | | Victoar Wisley Can't find a good reason
Брой мнения : 317 Age : 29 Местожителство : In the graveyards ин тhe mиддle of ноуwer Длъжност : Ученик, Журналист, модератор на ,,Голдън стор" Registration date : 29.07.2008
Герой Информация:
| Заглавие: Re: Собственици на магазини и заведения Нед Ное 02, 2008 6:26 pm | |
| | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Собственици на магазини и заведения | |
| |
| | | | Собственици на магазини и заведения | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |