|
| Касата | |
|
+39Рейчъл Де'Луна Rexy anesen Lauren cHrisTopHer_ Kras_i Victoar Wisley Pokemon Йордан Уизли DarK_Rose Карсън Тамара Джеймс Мадисън Снейп The~SilEnCe Beautiful Mind nana Корнелиус Блек Hot_kiss bella Nejna_droga Кейти tedinka Нимфадора Тонкс sesili susansan Harry Potter katri_mei (= Smile =) Kisara Mizu Naith Josh Stone Angel de la more Bellatrix No_Fear Бил Дейвис Lacey Melody Tiffanie Gennie in a bottle Проф. Гуендалин Лийфс 43 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
nana Дилиджънтхаус
Брой мнения : 30 Длъжност : Бъдеща Ученичка Registration date : 24.06.2008
Герой Информация:
| Заглавие: Re: Касата Сря Юни 25, 2008 6:41 am | |
| Вратата на магазина сеп отвори внимателно и белокосото момиче влезе с усмивка, поздрави още при влизането си и огледа рафтовете с пръчките: - С какво мога да помогна?- запита мъжки глас някъде зад рафта. - Да ми предложите нещо... подходящо...?- отвърна момичето леко плахо. - Хмм... да, да... мисля, че знам коя е най- подходящо за теб!- възкликна продавачът и излезе от зад, приближавайки се до Нана с усмивка:- Обичаш устните заклинания, нали? Момичето кимна в потвърждаване и се вгледа нагоре към рафта, към който възрастният мъж беше вдигнал ръце и търсеше нещо: - Ето тази!- изрече след няколко минути и свали кутийка от горе:- Бодлива зеленика и абанос, 12,5 инча дължина, а сърцевината грифоново перо. Очите на Нана се разшириха при вида на пръчката: - Тази е!- отвърна момичето с широка усмивка, пое пръчката от него и сякаш я усети още повече:- Да, тази е! - Радвам се. - Колко Ви дължа? - 10 галеона. Белокосата плати и със същата радостна усмивка напусна магазина.
| |
| | | Beautiful Mind Spidermonkey ^^
Брой мнения : 168 Местожителство : Somewhere... over the rainbow... Длъжност : Бъдеща ученичка ^^ Registration date : 09.06.2008
Герой Информация:
| Заглавие: Re: Касата Нед Юни 29, 2008 4:21 pm | |
| Стелла влезе в светлия магазин Джастис, помъкнала пакетите с дрехите си. еши да ги остави до няколкото фотьойла в дъното на магазина, за да може по-спокойно да си избере пръчка. Започна да обикаля покрай рафтовете и да чете надписите до пръчките. Изпробва няколко, които й привлякоха вниманието, но резултата беше един паднал рафт, подпален кактус и дупка в тавана. Реши да потърси помощ от 'специалист' и отиде при продавача. - Здравейте. - поздрави мило Сти. - Добър ден. Не си ли хареса някоя пръчка - запита мъжът, когато видя празните й ръце. - Ами всъщност не... Чудех се дали ще можете да ми помогнете, защото не ми се иска да разруша магазина, хах - колебливо отвърна момичето. - Добре... да видим тази: дъб, 14,7 инча дължина, сърцевина: перо от гарван, добра за мощни магии. Старк взе пръчката и... усети, че това е нейната пръчка. - Мда... това е. - Много добре, много добре... Десет галеона. Сти извади кесийката с пари, която придвидливо бе взела от банката и изброи на магьосника десет галеона. Измърмори едно 'Довиждане' и излезе от магазна. | |
| | | The~SilEnCe Клевърхаус
Брой мнения : 38 Age : 30 Местожителство : ПлАнЕта На зАгуБеНиТе ФанТазьоРи Дом : Клевърхаус Длъжност : Все още няма?! Registration date : 01.07.2008
Герой Информация:
| Заглавие: Re: Касата Вто Юли 01, 2008 5:58 pm | |
| Гуинивир влезе в магазина и се огледа наколо.Всичко беше потънало в прах,сякаш не бе чистено от много време.Момичето доближи пръчките,поставени в малки кадифени възглавнички на витрината.Внимателно прокара пръсти по всяка от тях.По едно време нещо я накара да потрепери.Ръката й се бе спряла на дълга черна на цвят пръчка.Г-ца Блууд я вдигна,а от гишето се обади студен и потаен глас -Бодлива зеленика и абанос,12,5 инча със сърцевина от грифоново перо,помня как изтръгнах това перо от разярения звяр,перфектна пръчка за устни заклинания.Да ви я опаковам ли? Момичето остана с отворено уста и кимна едва,едва.Подаде пръчката на жената зад гишето.Плати за нея 10 галеона и излезе
| |
| | | Мадисън Снейп Metallica Fen
Брой мнения : 203 Age : 32 Дом : Стронгхаус Длъжност : мии..готвя докато интервюирам парите. Registration date : 02.07.2008
Герой Информация:
| Заглавие: Re: Касата Сря Юли 02, 2008 10:31 am | |
| Мади влезе в магазина и запо4на да избира спря се пред една пръ4ка леко я взе и я подаде на касиерката: -ето:бодлива зеленика, 15 инча дължина, сърцевина: перо от феникс, перфектна за дресиране и за чародейни магии - 10 галеона тази пръ4ка си избрах -добре дете,то4но 10галеона мади бръкна в джоба си и подаде на жената 10 галеона | |
| | | Тамара Джеймс Готвач, Стронгхаус
Брой мнения : 53 Длъжност : Готвач и собственик на магазина за магически пръчки ,,Джастис,, Registration date : 01.07.2008
Герой Информация:
| Заглавие: Re: Касата Сря Юли 02, 2008 1:36 pm | |
| Тами влезе в магазина и още с влизането видя една пръчка в която се влюби още от пръв поглед. Тя я взе и я даде на дамата която седеше на касата. -Ето тази пръчка изкам гозпожа-каза тя. -О,това е пръчка за ЗСЧИ и трансфигурация момиче . -Да прочетох изкам нея махагон, 14 инча дължина, сърцевина: косъм от еднорог, перфектна за транфигурация и ЗСЧИ -Ами добре тогава 10 галеона. Тамара подаде на дамата 10 галеона сложи пръчката в кутийката и й си тръгна. | |
| | | Карсън Фотограф, Съдия, Готвач, Стронгхаус
Брой мнения : 201 Age : 32 Длъжност : ученичка в 5 курс Registration date : 04.07.2008
Герой Информация:
| Заглавие: Re: Касата Съб Юли 05, 2008 5:55 pm | |
| Карсън за пръв път влизаше в толкова голям магазин с толкова много магически пръчки.Момичето се разходи из рафтовете докато накрая си хареса една .Отиде до касиерката и я помоли да и подаде пръчката от най горния рафт.Момичето си бе избрало пръчка от самодивско дърво, 15 инча дължина, сърцевина: зъб от базилиск, добра за предпазване и отблъсване на светлина -Заповядай !~каза усмихната продавачката ~дължиш ми 10 галеона -Благодаря и заповядайте парите! - | |
| | | DarK_Rose Дилиджънтхаус
Брой мнения : 234 Age : 35 Местожителство : Близо до гората в една голяма ферма за коне Дом : Дилиджънтхаус Длъжност : Ученичка в 5-ти курс! Registration date : 20.07.2008
Герой Информация:
| Заглавие: здр Нед Юли 20, 2008 12:06 pm | |
| Дарк влезе в магазина много развълнувана. Знаеше, че това е магазина за пръчки и бе дошло времето да избере своята. -Добър ден!- поздрави тя продавачката.- Бих желала пръчка,- допълни момичето. Продавачката нищо не промълви а отиде до многохбройните равтове, по които явно бяха наредени магически пръчки. Тя избра пръчка от бодлива зеленика, 15 инча дължина, сърцевина: перо от феникс, перфектна за дресиране и за чародейни магии. Момичето пое пръчката и я размаха. Чу се свистящт звук но нищо не се случи. Тогава продавачката й даде друга пръчка. Тя бе от махагон, 14 инча дължина, сърцевина: косъм от еднорог, перфектна за транфигурация и ЗСЧИ . Момичето я пое е по топлината която се разля по тялото й щом докосна пръчката си, разбра , че това е нейната пръчка. - Това е вашата пръчка.- потвърди продавачката.- 10 галеона моля.- каза й тя. Момичето плати и след като все пръчката си се збогува и доволна напусна магазина.
| |
| | | Йордан Уизли The Lich King
Брой мнения : 104 Age : 31 Местожителство : In Darkness Дом : Стронгхаус Длъжност : Ученик в 5-ти курс Registration date : 24.08.2008
Герой Информация:
| Заглавие: Re: Касата Чет Авг 28, 2008 2:29 pm | |
| Йо се заби в магазина за магически пръчки.Огледа се , но не му хареса никоя отиде на щанда и каза. -Добър ден ще можете ли да ми направите специална магическа пръчка? -Ами да кажете? -Перо от феникс,бодлива зеленка,35СМ,Неогъваема! -О-о-о пръчка за черни магий.Добре седнете там ще ви я донеса след малко. -------------------------------- След около 30 час продавачът се върна и подаде пръчката на господина. -10 Галеона! -Ето! Йо взе пръчката и излезе доволен. | |
| | | Pokemon Дилиджънтхаус
Брой мнения : 92 Длъжност : Все още няма?! Registration date : 30.08.2008
Герой Информация:
| Заглавие: Re: Касата Пет Сеп 05, 2008 6:57 pm | |
| 10гелона | |
| | | Victoar Wisley Can't find a good reason
Брой мнения : 317 Age : 29 Местожителство : In the graveyards ин тhe mиддle of ноуwer Длъжност : Ученик, Журналист, модератор на ,,Голдън стор" Registration date : 29.07.2008
Герой Информация:
| Заглавие: Re: Касата Съб Сеп 13, 2008 7:08 pm | |
| Викс влезе в магазина и се огледа. Пред нея стояха хиляди витрини с пръчки, но очите и се спряха върху една - -бодлива зеленика, 15 инча дължина, сърцевина: перо от феникс, перфектна за дресиране и за чародейни магии - 10 галеона -Нея ще купя!- Извика Виктоар и извади 10 галеона. -Десет галеона моля- каза касиерката и и подаде пръчката. Викс даде парите, взе пръчката и излезе. | |
| | | Kras_i Клевърхаус
Брой мнения : 29 Местожителство : The Dark's castle Длъжност : Ученичка от дом Клевърхаус първи курс Registration date : 21.10.2008
| Заглавие: Re: Касата Съб Ное 15, 2008 2:29 am | |
| Елфенита беше малко уплашена,когато влезе в магазинчето.ТРябваше и пръчка,която да бе достатъчно мошна,средно дълга,предпочиташе абанос или зеленика.Тъкмо се пооглед,когато погледът и попадна на една прекрасна пръчка,поставена в красива кутийка,която бе отворена.
Пд нея пишеше: Бодлива зеленика + абанос,12,5 инча дължина, сърцевина: грифоново перо, перфектна за устни заклинания Цена:10 галеона Не бе кой знае колко скъпа.Не бе нито най-дългата,нито най-късата пръчка,която Елфенита бе виждала. -Е,мила,избра ли?-попита продавачката. Елфи посочи пръчката,която си бе харесала и каза: -Абанос и бодлива злееника е чудесно!Нито дълга,нито къса.Трябваше ми перфектна пръчка за устни заклинания,но разбира се,сигурна съм,че ще подейства и за безмълвни.Колкото до сърцевината-грифонът е едно чудесно създание. -Добър избор!-усмихна се продавачката. Елфси се усмихна и и подаде десетте галеона,сетне излезе от магазина,за да си купи и останалите нужни неща. | |
| | | Гост Гост
| Заглавие: Re: Касата Вто Ное 18, 2008 11:21 am | |
| Дженсън влезе в магазина и се огледа наоколо. Не бе стъпвал вътре от първата си година в Алдинор, а от тогава бяха изминали цели 6 години. Наскоро без да иска бе счупил пръчката си и сега бе време да си набави нова. Знаеше, че това вероятно щеше да отнеме часове, поне последния път бе станало така. Поговори с продавача и започнаха да изпробват една след друга пръчките. - Бодлива зеленика, 15 инча дължина, сърцевина: перо от феникс, перфектна за дресиране и за чародейни магии - бе първото предложение на продавача, но нищо не се получи. - Тогава бодлива зеленика + абанос, 12,5 инча дължина, сърцевина: грифоново перо, перфектна за устни заклинания - отново нищо. Същото последва и с още поне десетина пръчки, докато ръката на Дженсън вече не започна да се схваща от непрекъснатото им размахване. - Имам добро предчувствие за тази - каза продавачът. - Дъб, 14,7 инча дължина, сърцевина: перо от гарван, добра за мощни магии. Пръчката пасна перфектно в ръката на момчето и след едно замахване от върха и се изля порой от сини и сребърни звезди. - Тази е. - усмихна се широко Дженсън и плати на продавача 10 галеона, напускайки магазина със широка усмивка. |
| | | cHrisTopHer_ Стронгхаус
Брой мнения : 25 Длъжност : Все още няма?! Registration date : 02.12.2008
| Заглавие: Re: Касата Чет Дек 04, 2008 11:22 am | |
| Кристофър знаеше, че пръчката е най - важното пособие за един магьосник и реши да отскочи до Джастис, за да си купи една. Звънчето над вратата иззвъня и оповести влизането на Кристофър в магазина. Той затвори леко и направи няколко крачки напред. Продавачката я нямаше. Кристофър натисна звънчето на касата и изотзад излезе продавачката, като вървейки към момчето каза: - С какво мога да ви бъда полезна? - Дойдох да си купя пръчка - каза спокойно Кристофър, оглеждайки рафтовете по стените. - Моята се счупи, а ще ми трябва нова. - Да, разбира се. - каза продавачката, като намести очилата си. - Да видим.. Пробвайте тази: 16 инча, абанос, сърцевина от опашката на еднорог. - каза продавачката, подавайки на Кристофър пръчка, изглеждаща по този начин :. Момчето я хвана и усети прилив на енергия. Той насочи пръчката към една ваза и изрече: - Уингардиум Левиоза. Вазата бавно се отдели от шкафа, върху който беше поставена, и бавно се понесе във въздуха, оправлявана от Крис. С усмивка на лице момчето върна вазата на мястото й и попита: - Колко ще ми струва? - Десет галеона - отвърна продавачката с усмивка. Момчето бръкна в джоба си и звади парите. Взе пръчката си, каза "Довиждане" и излезе от магазина.
| |
| | | Lauren Клевърхаус
Брой мнения : 104 Длъжност : Все още няма?! Registration date : 01.12.2008
| | | | anesen Дилиджънтхаус
Брой мнения : 61 Age : 30 Местожителство : Свят на мечти,мрак и тъга Длъжност : Ученик
Registration date : 13.12.2008
Герой Информация:
| Заглавие: Re: Касата Чет Дек 18, 2008 1:57 pm | |
| Анесен влезе плахо в магазина.Това беше първия магически магазин,който посещава.Отиде на касата и помоли за пръчка. -16 инча, червен махагон, сърцевина косъм от еднорог.Чух че е добра за отвари. - Правилно си чула. Магазинерката изчезна за миг,след който се появи с красива кутиика и и я подаде. - Дължите 10 галеона,госпожице. ан и ги подаде и излезе от магазина | |
| | | Rexy Дилиджънтхаус
Брой мнения : 146 Местожителство : in your mind xD Длъжност : Все още няма?! Registration date : 11.12.2008
Герой Информация:
| Заглавие: Re: Касата Вто Дек 23, 2008 12:12 pm | |
| 17 инча и половина, махагон, сърцевина перо от феникс, добра в безсловесни заклинания -10г | |
| | | Рейчъл Де'Луна Стронгхаус
Брой мнения : 5 Age : 32 Местожителство : В спокойствието на ноща...в безкрайното... Длъжност : Все още няма?! Registration date : 28.02.2009
Герой Информация:
| Заглавие: Re: Касата Сря Мар 04, 2009 10:37 am | |
| Рей-Рей влезе в магазина за магически пръчки и се запъти към ъгъла в който зад дървено бюро седеше мил на вид старец. - Добър Ден! - поздравих аз. - Добър да е! - върна ми поздрава той. Усмихна се и се огледах, а след секунди отново се обърнах към господина и казах. - Една пръчка от мирта, 15,5 инча дължина, сърцевина: опашка от вълшебен тритон, добра за светлинни магии! - 10 галеона. - каза ми той. Аз извадих от малката си чантичка галеони и ги оставих в малката паничка пред мен. - Довиждане! - сбогувах се аз като прибрах пръчката си и излязох от магазина. | |
| | | malka sladka feq Неразпределен/а
Брой мнения : 6 Age : 28 Длъжност : Все още няма?! Registration date : 25.05.2009
Герой Информация:
| Заглавие: Re: Касата Вто Май 26, 2009 5:58 pm | |
| Лолия влезе в магазина развалнувана че купува първата си пръчка.Тя казана продавачката: -Добърден трябвами пръчка. Продавачката каза: -Мисля че имам нещо точно за теб. Жената влезе в хранилището излезе с една пръчка в прекрасна зелена кутйка -бодлива зеленика, 15 инча дължина, сърцевина: перо от феникс, перфектна за дресиране и за чародейни магии. -Пробвай я. След като Лолия я пробва разбра, че това е точно за нея.Тя попита продавачката: -Колко срува? - 10 галеона Момичето даде парите и си тръгна.
Последната промяна е направена от malka sladka feq на Съб Май 30, 2009 9:39 am; мнението е било променяно общо 2 пъти | |
| | | Bird^Of~The_Darkness Мъркихаус
Брой мнения : 58 Age : 30 Местожителство : In the other world Дом : Castle of The Blackrose Галеони : 49 Длъжност : Все още няма?! Registration date : 27.05.2009
Герой Информация:
| Заглавие: Re: Касата Чет Май 28, 2009 7:28 pm | |
| 16 инча и половина, дъб, сърцевина перо от грифон, идеалната пръчка за трансфигурация и ЧИ
Симон влезе в магазина за магически пръчки. В едната си ръка държеше куфар, а с другата затвори вратата. - Искам магическа пръчка! - от иражението и гласът й личеше, че не е в настроение, даже никак. - Чакайте да ви взема мерки... - затътри се продавача. - Просто искам някаква скапана магическа пръчка! Не ме ли виждате, за да са нужни мерки?! Айде предложете нещо, без това ще го изпробвам. - Ъм... Ето тази. - явно реши да не се закача. - 16 инча, дъб, сърцевина от перо на грифон, добра в областта на трансфигурацията и Черните изкуства. - Серпенсортия! - от магическата й пръчка изскочи черна, дълга и дебела змия. - Чудесна е ! - не се знаеше длаи говореше за пръчката или за змията. Хвърли на касата десет галеона и се обърна елегантно, вече доволна, че си има тази ценна за всеки маг вещ. Остави продавача да се оправя с прекрасната "малка" змиичка.
| |
| | | Ванеса Найджълс Неразпределен/а
Брой мнения : 11 Registration date : 09.08.2009
| | | | Talsi Клевърхаус
Брой мнения : 16 Длъжност : Все още няма?! Registration date : 14.04.2011
Герой Информация:
| Заглавие: Re: Касата Вто Апр 19, 2011 5:51 pm | |
| След като приключи с покупката на дрехите, Брин потърси магазина за магически пръчки. Огледа се, но не го видя. Продължи надолу по пътя и го забеляза, точно в края на улицата. Отвън Джастис не изглеждаше нищо особено. Имаше прашни прозорци, а табелата му беше леко килната на една страна. Когато отвори вратата, тя силно проскърца. Влезе и се огледа - имаше лавици, високи почти до тавана, също покрити с прах. Не очакваше точно това от магазин за магически принадлежности. При цялата струпана вътре магия, можеше поне да е чисто. Не че на нея й пукаше, като се имаше предвид в какъв вид е стаята й обикновено. Разхождаше се сред стелажите и четеше надписите на кутиите. Спираше се пред пръчките, които мислеше, че биха й прилягали и тъкмо изпробваше една от тях, когато чу глас зад себе си: - Избрахте ли си вече, млада госпожице? Брин стреснато се обърна и видя пред нея да стои един мъж, напълно подхождащ на магазина - също толкова прашен, възрастен, леко прегърбен и с неподстригана проскубана коса. Но въпреки това не изглеждаше лош. - Да, спрях се на тази: 14 инча дължина, сърцевина: косъм от еднорог, перфектна за транфигурация и ЗСЧИ - 10 галеона. Мисля, че добре ще ми подхожда - отговори убедено момичето. Продавачът се усмихна, взе подадените му пари и Брин си тръгна.
| |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Касата | |
| |
| | | | Касата | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |